andesandwich(630x313)

Sprød sandwich med andelår 

Ingredienser (4 pers.):

4 stk. økologiske andelår
Salt og peber
8 skiver groft brød (gerne italiensk landbrød)
25 g smør
50 g kold presset rapsolie
1 bakke brøndkarse
1 pose blandede spæde salater
1 bakke champignon
2 spsk. grov sennep
1 kvist bredbladet persille

Lyn tranebærrelish:

1 dl tørrede tranebær
1 tomat, hakket
3 spsk. vand
1 knsp. grøn chili, hakket
1 spsk. hvidvinseddike
1 knsp. salt

 

 

Tilberedning:

Gnid andelårene med salt og peber og kom dem i en stegepose. Steg dem i ovnen ved 150 grader C i ca. 1 t 15 min. til de er møre. Lad lårene køle ned og pil kødet fra benene. Skær det i grove strimler.

Kom smør og rapsolie på en stegepande og rist brødskiverne gyldne.

De snittet svampe ristes gyldne i lidt rapsolie og smages til med salt og peber.

Vend strimler af lårkødet med svampe og sennep.

Kog ingredienserne til relishen i ca. 2 min, træk gryden fra blusset og læg låg på. Lad relishen hvile ca. 15 min og ”slå” den sammen med et piskeris.

Server andekød med svampe på smørristet brød med lyn tranebærrelish og spæde salater. Pynt med frisk brøndkarse.

Sprød sandwich med andelår
Kommentarer : 0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>