Kokkene bag

Foto: Ole Mortensen

 

 

  

John Rasmussen

Jeg er uddannet kok fra hotel Aulum 1978 og gik i lærer som slagter dagen efter i Kibæk, og her blev jeg færdig 1982.
Herefter blev jeg faglærer i Silkeborg og hvor jeg var ansat fra 1982 til 1986.
Salgschef i 24H gruppen hvor jeg havde ansvar for norden fra sommeren 1986 til 1991.
Herefter gik turen til MultiLine i Randers, hvor jeg havde jobbet som konceptudvikler i de næste mange år, helt præcis til april 2004.
Derefter havde jeg et fri år frem til 2005 hvor jeg blev ansat som konceptudvikler hos W . Oschätzchen i Århus. Her udviklede jeg Coops slagterafdelinger indtil efteråret 2010.
I marts 2011 kom jeg til UCH (Uddannelsescenter Holstebro) som faglærer både for kokke og slagter.
Som slagterelev var jeg heldig at deltage i EM for slagterelever , og det fik rigtig meget betydning for mit virke fremadrettet.

Produktudvikling er noget, der altid har stået mig nært. Jeg er rigtig glad for at kan værre en del af gruppen, som har udviklet Dansk And.
Mine mål med de produkter, der er blevet udviklet, er at fremstille produkter af en meget højt kvalitet, som kan købes og spises af alle folkeslag. Det er produkter, som ikke er set i produktion før, og det gør dem ret unikke. Jeg forventer, at disse produkter vil være med til at skabe vækst for Dansk And i fremtiden.

 

Ole Villadsen

Elev Industrihotellet i Lemvig. Startede som kokkeelev i 1981 blev uddannet 1984.
Kok på Royal Garden Hotel, Trondhjem i Norge 1985 – 1989.
Køkkenchef på Mortens kro i Oslo 1989 – 1990.
Køkkenchef på Restaurant Feinschmecker i Oslo 1990 – 1993 fik en Michelin stjerne i 1992.
Kok på Restaurant Babettes Gæstehus i Oslo 1993 – 1994.
Køkkenchef på Restaurant Kastanjen i Oslo 1994 – 1996.
Køkkenchef på Restaurant Kokopelli i Oslo (Var med til at åbne stedet) 1996- 1998.
Køkkenchef på Hotel schaumburg Holstebro 1998 – 2004.
Faglærer på Uddannelsecenter Holstebro 2004.
Pædagogisk grunduddannelse ved DEL i Århus 2005 -2006.

ØKOLOGISK ELLER
KONVENTIONEL
OPDRÆT