120426-OMTC-9362-kryddermarineret-andelaar

Kryddermarineret andelår

Kryddermarineret andelår med jalapeño- og appelsinsmag.

Her er et nyt produkt til dem, der gerne vil spise and på alle tider af året. Vi har gjort det grove, og kunden får tid til det sjove.

Her er et andelår, som er udskåret af de bedste og mest kødfulde ænder, hvor der kun er selve lårbenet tilbage. Resten er det rene kød.

Vi har masseret en mild saltlage ind i kødet, hvori der er jalapeño- og appelsinsmag. Derefter bliver andelårene pakket i en speciel pose, som kan tåle en let kogning ved ca. 85 grader.

Tilberedning af andelår

Posen åbnes og andelåret skylles i vand, herefter ridses skindet på låret i små tern, og nu er det klar til at komme i ovn eller kuglegrill.

Anret evt. låret på finsnittede grøntsager alt efter sæson i et passende ildfast fad og tilsæt evt. vin eller vand.

Stegetiden er ca. 25 til 30 minutter ved indirekte varme i kuglegrillen til skindet er pænt gyldent. Steges det i ovn, så er det en god idé, at sætte det ildfaste fad i en stegpose(af hensyn til rengøring af ovn).

Låret må gerne hvile i ca. 5 minutter, og herefter anrettes det på tallerkenen.

Serverings forslag

Grøntsagerne som andelåret er stegt på sammen med lækker salat efter årstiden samt kartofler eller lune flutes.

Tips og idéer

Prøv at lave en lun andesalat, hvor andelåret afkøles let og benet fjernes og kødet skæres i strimler og blandes med friskskåret salat – pyntet med ristede mandler og granatæblekerner. Server en dressing af cremefraiche som er tilsmagt med appelsinsaft, salt og peber. Hertil lækkert lunt ciabattabrød.

HUSK at et glas rigtig god rosevin passer godt til disse retter. Så er du klar til en lækker frokost på terrassen.

 

Kryddermarineret andelår
Kommentarer : 0 Kommentarer
Kategorier : Aftenmenu

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>