120426-OMTC-9336-barbecue-andevinger

Andevinger med bbq

BBQ-marinerede andevinger

Med dette nye produkt er det nu muligt at få en fantastisk oplevelse på en varm sommerdag i haven, hvor du gerne vil have noget lækkert på grillen.

Andevingerne er et produkt, hvor der er forholdsvis meget kød på vingen i forhold til de traditionelle kyllingevinger. Vi har masseret en let saltlage ind i vingerne og derefter givet dem en glasering med en speciel udvalgt krydderiblanding, hvor den rigtige smag af barbecue kommer frem.

Vingerne er herefter kogt ved meget svag varme, og derved forbliver alt smag og kraft ved andevingerne. Metoden gør, at tilberedningstiden er meget kort på grillen eller i ovnen.

Tilberedning af andevinger

Posen åbnes og vingerne skilles ad, herefter fordeles andevingerne på grillristen eller på risten i ovnen. De grilles i ca. 15 minutter ved jævn god varme, til de er pænt gyldne og sprøde.

 

Serveringsforslag

Prøv at lave en hjemmelavet sød/sur sauce som dip med chili snackpeber, og server et ristet miks af spæde grøntsager til.

 

Tips og idéer

Prøv også at bruge andevingerne som små mellemretter eller som en del af et større måltid til enhver fest.

 

 

Andevinger med bbq
Kommentarer : 0 Kommentarer
Kategorier : Til grillen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>