120426-OMTC-9319-dobbelt-andebryst

Kryddermarineret dobbelt andebryst

Kryddermarineret dobbelt andebryst med jalapeño og appelsinsmag.

Her er et nyt produkt til dem, der gerne vil spise and på alle tider af året. Vi har gjort det grove, og kunden får tid til det sjove.

Det er et dobbelt andebryst,som er udskåret af de bedste og mest kødfulde ænder. Kun selve brystbenet er tilbage – resten er det rene kød.

Vi har masseret en mild saltlage ind i kødet, hvori der er jalapeño og appelsinsmag og derefter bliver brystet pakket i en speciel pose, som kan tåle en let kogning ved ca. 85 grader.

Tilberedning af dobbelt andebryst

Posen åbnes og brystet skylles i vand, herefter ridses begge bryster i små tern, og nu er det klar til at komme i ovn eller kuglegrill.

Læg evt. brystet på finsnittede rodfrugter i et passende ildfast fad og tilsæt appelsinjuice.

Stegetiden er ca. 25 til 30 minutter ved indirekte varme i kuglegrillen til skindet er pænt gylden. Steges det i ovn, så er det en god ide, at sætte det ildfaste fad i en stegpose(af hensyn til rengøring af ovn).

Kødet hviler i ca. 5 minutter, og herefter udskæres skiver på skrå af hvert bryst og anrettes på tallerken.

Serveringsforslag

Rodfrugterne som andebrystet er stegt på samt lækker salat efter årstiden. Alternativt kan anbefales spæde nye grøntsager som er let dampede og nye aspargeskartofler og mild flødepeberrodssauce.

Tips og ideer

Prøv også at opvarme det dobbelte andebryst i posen i en gryde med vand og varm den op til en kerne- temperatur på 75 grader, herefter åbnes posen og brystet skæres ud som på den stegte.

 

 

 

Kryddermarineret dobbelt andebryst
Kommentarer : 0 Kommentarer
Kategorier : Til grillen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>