120426-OMTC-9408-leverpolse

Andeleverpølse     

Her er en flot koldrøget andeleverpølse, som er lavet af de fineste råvarer. Andeleverpølsen har en fin konsistens, så den kan skæres i tynde skiver. Pølsen er tilsmagt med forskellige nordiske krydderurter og krydderier der giver en fantastisk smag efter mere J.

Anvendelsesmuligheder.

Vi ser dette produkt som et unikt produkt, fordi det appellerer til alle folkeslag og aldersgrupper. Den bløde og runde smag gør, at andeleverpølsen kan bruges som alternativ til den almindelige danske leverpølse, såvel til hverdag som til fest.

Tips og idéer

Prøv at lave et stykke natmad med grov rugbrød (tykskåret) og skiver af andeleverpølsen. Pynt med små syltede agurker og friskklippet karse. Dertil et glas iskoldt øl.

Velbekomme

Andeleverpølse
Kommentarer : 0 Kommentarer
Kategorier : Pølser og pålæg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>